Tutvustame kõrgtasemelist HelmLink™ sidevahendussüsteemi, mis integreerub sujuvalt ICON Domain™ kiivriga ning pakub kõige uuemat SENA tehnoloogiat. See süsteem sisaldab Bluetooth™ heli, hääljuhitavat digitaalset assistenti ning ühe klõpsuga ühendamiseks mõeldud Mesh Intercom™ võrku. Lisaks on lisatud tagumine suunatulede süsteem, millel on kohandatav vilkumisfunktsioon. Need peituvad kiivri spetsiaalselt kujundatud pesades, mis tagavad sujuva ja aerodünaamilise profiili. Lisaks on sisseehitatud EPS-vaht juba kanaliseeritud HD kõlarite, mikrofoni ja antennide kiireks paigaldamiseks.

HelmLink™ süsteem on loodud nõudlikele sõitjatele, kes soovivad täiuslikku sidet ja mugavust oma kiivri sees. Bluetooth™ helitehnoloogia võimaldab juhtmevaba ühendust telefoniga, et kuulata lemmikmuusikat või vastu võtta kõnesid ilma käed roolilt eemaldamata. Lisaks on digitaalne assistent vaid häälkäskluse kaugusel, võimaldades teil kontrollida navigatsiooni, küsida ilmateavet või teha muid kiireid päringuid.

Mesh Intercom™ süsteem tagab sujuva ja kiire side kaasreisijatega. Ühe klõpsuga ühendamise funktsioon võimaldab hõlpsat suhtlust ja jagamist teiste kiivriga ühendatud sõitjatega. Saate oma grupi liikmetega vestelda ja koordineerida marsruute, ilma suurema vaevata. Tööulatus on kuni 1200 meetrit.

Lisaks suhtlusfunktsioonidele on HelmLink™ süsteem varustatud tagumiste suunatuledega, mis suurendavad teie nähtavust liikluses. Adaptiivne vilkumisfunktsioon tagab, et teid märgatakse ja annab teistele liiklejatele selge signaali teie kavatsustest.

HelmLink™ süsteem koos ICON Domain™ kiivriga on tõeline murrang motosportlaste sidetehnoloogias. Olgu teie sõit siis linnas või maanteel, HelmLink™ süsteem tagab, et olete alati ühenduses ja ohutu.

Paigaldusvideo leiate siit.

ICON Domain™ kiivrid ja HelmLink™ sidevahendussüsteemi leiad meie e-poest: https://starmoto.ee/